Unieke opleiding energetisch kindercoach en jongerencoach

Inschrijven Info aanvragen

Word energetisch kinder- en jongerencoach
in 7 maanden bij Asserlief!

Asserlief, de coachopleiding van Nederland

A title

Image Box text

Opleiding energetisch kindercoach en jongerencoach in Ulvenhout, Brabant

De opleiding tot energetisch kinder- en jongerencoach is een dynamische opleiding en is de eerste in Nederland. Wij leren jou vanuit een holistische visie hoe je kinderen en hun ouders kunt coachen bij sociale-, emotionele- en gedragsproblemen. Daarbij ontwikkel je de vaardigheid om energetische behandelingen toe te passen voor kinderen met bijvoorbeeld faalangst, hooggevoeligheid, ADHD of kinderen die een laag zelfbeeld hebben. We leren jou op praktische wijze te werken zodat je de tools hebt om gedragsveranderingen en bewustzijnsveranderingen veel sneller te kunnen bewerkstelligen dan tijdens een standaard coachings-traject.

♥ Wordt jouw hart ook warm bij de gedachte dat jij ervoor kunt zorgen dat de omgeving van een kind weer veilig is.♥ Herken je ook dat je verdrietig wordt als je ziet dat sommige kinderen het moeilijk hebben en wil je ze steun bieden.♥ Wil je het liefste echt, maar dan ook écht vanuit jouw hart werken?

Dan is deze opleiding tot Energetisch Kindercoach vanuit holistische visie gemaakt voor jou

Wij nemen je mee in een bijzondere combinatie van coaching en energetische behandelingen, die al na een paar ontmoetingen haar vruchten afwerpt en kinderen doeltreffend snel terug in hun sterke basis zet. Door te voelen op zielscontact en te luisteren naar wat er NIET gezegd wordt, connect je op een heel ander level dan je gewend bent.

Tijdens de opleiding ga je al voelen en ervaren hoe krachtig dit werkt!

Ondertussen hebben we al vele coaches opgeleid tot energetisch kindercoach. Een groot gedeelte daarvan heeft een eigen praktijk opgezet waar anderen de opleiding nu inzetten op hun huidige werk bijvoorbeeld de basisschool. Hoe mooi is dat! Want waar kun je beter beginnen dan op scholen om kinderen bekend te maken met een holistische kijk op het leven. Je ziet, onze coachopleiding is meervoudig inzetbaar en is niet alleen maar bedoeld voor mensen uit Brabant. Maar vanuit heel Nederland worden we gevonden.

Al meer dan 100 mensen opgeleid tot Energetisch kindercoach

Waarom de opleiding bij Coachopleiding Asserlief?

Wij werken vanuit ons hart en ons gevoel. En we zorgen voor een veilige omgeving voor onze studenten. Daarnaast zijn wij uniek in de combinatie die we aanbieden. Coaching gecombineerd met Energetische behandelingen. Dit maakt dat jij straks als coach iets extra’s te bieden hebt en zeer effectief de kinderen en jongeren kan helpen. Je krijgt les van een ervaren trainer binnen een betrouwbaar en geaccrediteerd instituut.

Je leert stil te staan bij het belang van het (innerlijk) kind, zodat het zowel voor ouders als leerkrachten makkelijker wordt om te begrijpen hoe het zich écht voelt, maar vooral ook dat het kind het gevoel krijgt gehoord te worden.

We zijn ons ervan bewust dat de kinderen van deze tijd een heel andere manier van benadering nodig hebben. De kinderen van nu hebben veel wijsheid in zich en willen zich begrepen en gehoord voelen op hun level.
We willen je graag vanuit een holistische visie inzichten geven in de belevingswereld van het kind.

Ik weet genoeg en schrijf me in voor
de opleiding Energetisch Kinder- en jongerencoach!

Inschrijven

Wat zeggen onze deelnemers

Op een prachtige en rustgevende locatie heb ik de opleiding energetische kindercoaching gevolgd. Tijdens de opleiding heb ik mezelf op een dieper niveau leren kennen. Er heerst een sfeer van : er mogen zijn, liefdevol en oordeelvrij, daardoor biedt het de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving je eigen kwaliteiten en valkuilen te ervaren. Ik had mij geen betere docenten kunnen wensen, ze voelen zowel jou persoonlijk als de groep goed aan. Ik ben dankbaar dat ik deze opleiding heb gevolgd.
Sandra Kiewiet
In 2021 de opleiding voor energetisch kinder coach bij Asserlief gevolgd. Bij de open dag voelde het voor mij eigenlijk direct al goed. Fijne relaxte sfeer, laagdrempelig en toegankelijk. Deze energie heeft zich tijdens de opleiding dan ook heel mooi verder neergezet. Veel geleerd over het energetische maar ook praktische stuk. Kim en Gaby zorgen er dan ook voor dat jij verder kunt komen in wat je wilt. Bijvoorbeeld het opzetten van een eigen praktijk. Maar tijdens de opleiding leer je jezelf ook beter kennen. In een hele korte periode ben ik op persoonlijk vlak ook ontzettend gegroeid en heb ik er heel veel uit gehaald (en nog steeds). Ik heb nu een super mooie praktijk opgezet en ben daarom nog steeds elke dag dankbaar dat ik deze opleiding heb gevolgd.
Lotte

Wat leer ik ?

In de basisopleiding leer je de koppeling te leggen tussen coachen en het energetisch behandelen. Tijdens de praktijklessen gaan we werken met deze onderdelen en leer je op een krachtige wijze hoe je de chakra’s weer in balans kunt brengen.

Basisopleiding:

Inschrijven

Persoonlijke ontwikkeling

Gedurende de opleiding werk je zelfstandig aan de ontwikkeling van de competenties behorende bij het beroep Energetisch Kinder- en jongerencoach. Daardoor maak je ook een persoonlijke ontwikkeling door. Je verkrijgt steeds meer inzicht en weet steeds beter wat je kunt aanbieden bij hulpvragen.

Tijdens de lesdagen is tot op zekere hoogte ruimte om persoonlijke aspecten in te brengen, maar de lesdagen zijn niet bedoeld als therapeutische groepssessies. Als hardnekkige aspecten je parten spelen, dan verwijzen wij naar persoonlijke begeleiding door middel van een coachingtraject.

Persoonlijke vragen mag je altijd voorleggen middels een gesprekje op het einde van de lesdag, of door telefonisch een afspraak te maken. Daarin gaan wij net dat stapje verder dan de gemiddelde coachopleiding.

De trainer van Coachopleiding Asserlief

Gaby van Acker

Ik ben Gaby

Moeder van 3 zonen en 3 bonuskinderen. Eigenaar van Coachopleiding Asserlief.

Naast het opleiden van Kinder- en jongerencoaches heb ik ook mijn eigen coaching praktijk, genaamd Coachpraktijk de Verbindingskracht waar ik dagelijks kinderen, ouders en volwassenen coach die moeilijk vooruit kunnen door (faal)angst, hun hoog gevoeligheid, overprikkeling en gebrek aan zelfvertrouwen met als doel dat ze op eigen kracht verder kunnen. De kennis die ik heb opgedaan tijdens verschillende opleidingen en trainingen, in combinatie met mijn praktijkervaring draag ik met veel passie over aan toekomstige coaches zodat er zoveel mogelijk gezinnen geholpen kunnen worden.

De compleetste opleiding tot Energetisch kinder-
en jongerencoach
van Nederland!